05 MAREC 2018

Uspešne zgodbe: Zenegg, Ribrand, Dile za darile

Rokodelstvo

V Rokodelskem centru Ribnica začenjamo z nizom projektnih delavnic, na katerih boste dobili globlji vpogled v zakulisje načrtovanja novega izdelka, blagovne znamke in trženja. V obdobju dvo mesečne delavnice boste v živo spremljali razvoj izdelka od prve ideje, do končne spletne trgovine, ob tem pa spoznali sodobne pasti in priložnosti trženja blagovne znamke.

Ob podpori oblikovalcev, tehnologov, tržnikov in fotografov, boste lahko brez skrbi in negotovosti pred neznanim, razvili in na trgu predstavili svoj nov izdelek. Sodelujoči: Gašper Premože, Janez Mesarič, Boštjan Majcen, Eva Moric, Petra Pelc Draškovič.

Delavnice bodo potekale ob torkih, od 17. ure dalje. Zaželene so prijave. Prva, predstavitvena delavnica bo 6. marca, ob 17. uri, z naslovom

Uspešne zgodbe: Zenegg, Ribrand in Dile za darile.

Več informacij lahko dobite na info@rokodelskicenter-ribnica.si ali na 01 8361 104.

Projektne delavnice bodo izvedene v okviru projekta sodelovanja Zgodbe rok in krajev na temo razvoja izdelkov, katerega nosilec je LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izdelki, ki bodo v projektu nastali, bodo vključeni v publikacijo Zgodbe rok in krajev, na spletno stran z enakim imenom ter na razstavo v Rokodelskem centru.